Logare  |  Inregistrare

Ultimele linkuri adaugate

Automatizari Porti Cluj, Accesorii Porti, Telecomenzi Porti - GateMaster

Sep 18, 2017 |
Comercializam si montam automatizari porti pe tot teritoriul tarii. Viziteaza magazinul nostru online si vei gasii o gama larga de: kit-uri, accesorii porti, telecomenzi, fotocelule, bariere automate, ... Read more

Anunturi Meditatii

Aug 28, 2017 |
Anunturi Meditatii, traduceri, lucrari de licenta sunt solutii gratuite pentru tine de ati promova serviciile pe internet, meditatii la toate materiile ... Read more

Anunturi agricole

Aug 28, 2017 |
Site anunturi agricole online usor de folosit si cu interfata prietenoasa, anunturi agricole gratuite din toata tara anunturi agricole, anunturi agricole online, anunturi agricole free ... Read more

anunturi gratuite

Aug 28, 2017 |
Site anunturi gratuite online usor de folosit si cu interfata prietenoasa, anunturi gratuite din toata tara anunturi gratuite, anunturi online, anunturi free ... Read more
Bani pe Net

Va recomandam sa inserati in site-ul dvs. ( pe prima pagina ) codul de mai josBannerul tau aici pentru 4 € pe luna


reclama

Flag Counter
Bloguri, Bloggeri si Cititori

Termeni si conditii

Termeni Generali
Inscrierea si publicarea site-urilor in pro-trafic.ro este GRATUITA.
Pro-trafic.ro este un serviciu de inscriere a site-urilor web dedicat webmasterilor, posesorilor de site-uri si agentii de publicitate in vederea promovarii si a Optimizarii pentru Motoarele de Cautare (eng. Search Engine Optimization – SEO).
Pro-trafic.ro isi rezerva dreptul de a modifica politica de publicare fara notificare prealabila sau ulterioara a utilizatorilor.
Pro-trafic.ro isi rezerva dreptul de a aproba sau nu publicarea site-urilor inscrise in vederea promovarii/publicarii.
Orice site va fi eliminat din pro-trafic.ro daca sunt incalcate conditiile de mai jos fara notificare prealabila.
Un site poate fi inscris doar o singura data, solicitarile ulterioare de inscriere a unui site de mai multe ori va fi ignorata si poate duce la stergerea definitiva a lui din baza noastra de date.
Noi facem eforturi constante de a filtra continutul publicat insa pro-trafic nu va fi facut raspunzator pentru continutul site-urilor inscrise si eventualele pagube de orice natura.
Site-urile inscrise vor fi verificate aleatoriu dupa publicare pentru a se constata daca sunt respectate Termenii de inscriere, o incalcare de orice natura poate atrage eliminarea site-ului din lista noastra fara notificare prealabila.
E-mail-urile folosite de utilizatori pentru inscriere nu vor fi distribuite sau facute publice. Ele sunt folosite doar in scopul comunicarii dintre pro-trafic.ro si posesorii de site.
Validarea unui site si publicarea lui va avea loc in cel 24 de ore de la inscriere.
Modificare informatiilor despre un site deja inscris se poate face deocamdata contactandu-ne direct via contact@pro-trafic.ro utilizand e-mail-ul folosit la inscrierea lui. Informatiile pot fi modificate oricand doriti, dar numai dupa ce validam noi inscrierea, adica la cel mult 24 de ore de la data inscrierii.
 
Conditii de Inscriere Site Web
Nu sunt acceptate site-uri cu continut pornografic, ce promoveaza violenta sau aduc atingere bunului simt.
Nu sunt acceptate site-uri suspectate de a pacali utilizatorii web sau orientate spre fraudare.
Nu sunt acceptate site-uri/mesaje de tip spam. Acestea vor fi eliminate din start.
Nu sunt acceptate site-uri ce propun spre vanzare produse ilegale, arme, droguri sau care pot pune in pericol sanatatea si integritatea oamenilor.
Nu vor fi acceptate site-uri cu acelasi continut dar URL-uri diferite.
Nu vor fi acceptate site-uri in constructie, asigurati-va inainte de a inscrie un site ca acesta contine un minim de informatie care ar putea fi relevanta intr-un fel sau altul pentru vizitatori.
Nu sunt acceptate site-uri care redirecteaza automat vizitatorii catre alte site-uri.