Logare  |  Inregistrare

Ultimele linkuri adaugate

Produse de îngrijire a Sanatatii- Siberian Health

Dec 2, 2017 |
Find out our latest update in beauty and health care products at Siberian Health. Discover the best natural herbal supplements, vitamins & much more. ... Read more

Descarca Manele Noi, Manele gratis, Download Manele Noi.

Oct 23, 2017 |
Descarca cele mai noi manele cu artistii tai preferati. Site optimizat si pentru versiunea mobila a telefonului. Descarca Manele gratis, Manele Noi, Manele Live, Manele Vechi, Manele de dragoste. ... Read more

Paladin Residence paladinresidence.ro

Oct 20, 2017 |
Intregul ansamblu rezidential se construieste in jurul Clubului de Echitatie Hipocan (Corbeanca), cel mai vechi club de acest gen din zona capitalei care "in cei peste 15 ani" de existenta a avut ... Read more

Descarca Manele Noi, Manele gratis.

Oct 15, 2017 |
Descarca cele mai noi manele, manele gratis, manele live, manele vechi. Site-ul este optimizat pentru versiunea mobila a telefonului. ... Read more
Bani pe Net

Va recomandam sa inserati in site-ul dvs. ( pe prima pagina ) codul de mai josBannerul tau aici pentru 4 € pe luna


reclama

Flag Counter
Bloguri, Bloggeri si Cititori

Termeni si conditii

Termeni Generali
Inscrierea si publicarea site-urilor in pro-trafic.ro este GRATUITA.
Pro-trafic.ro este un serviciu de inscriere a site-urilor web dedicat webmasterilor, posesorilor de site-uri si agentii de publicitate in vederea promovarii si a Optimizarii pentru Motoarele de Cautare (eng. Search Engine Optimization – SEO).
Pro-trafic.ro isi rezerva dreptul de a modifica politica de publicare fara notificare prealabila sau ulterioara a utilizatorilor.
Pro-trafic.ro isi rezerva dreptul de a aproba sau nu publicarea site-urilor inscrise in vederea promovarii/publicarii.
Orice site va fi eliminat din pro-trafic.ro daca sunt incalcate conditiile de mai jos fara notificare prealabila.
Un site poate fi inscris doar o singura data, solicitarile ulterioare de inscriere a unui site de mai multe ori va fi ignorata si poate duce la stergerea definitiva a lui din baza noastra de date.
Noi facem eforturi constante de a filtra continutul publicat insa pro-trafic nu va fi facut raspunzator pentru continutul site-urilor inscrise si eventualele pagube de orice natura.
Site-urile inscrise vor fi verificate aleatoriu dupa publicare pentru a se constata daca sunt respectate Termenii de inscriere, o incalcare de orice natura poate atrage eliminarea site-ului din lista noastra fara notificare prealabila.
E-mail-urile folosite de utilizatori pentru inscriere nu vor fi distribuite sau facute publice. Ele sunt folosite doar in scopul comunicarii dintre pro-trafic.ro si posesorii de site.
Validarea unui site si publicarea lui va avea loc in cel 24 de ore de la inscriere.
Modificare informatiilor despre un site deja inscris se poate face deocamdata contactandu-ne direct via contact@pro-trafic.ro utilizand e-mail-ul folosit la inscrierea lui. Informatiile pot fi modificate oricand doriti, dar numai dupa ce validam noi inscrierea, adica la cel mult 24 de ore de la data inscrierii.
 
Conditii de Inscriere Site Web
Nu sunt acceptate site-uri cu continut pornografic, ce promoveaza violenta sau aduc atingere bunului simt.
Nu sunt acceptate site-uri suspectate de a pacali utilizatorii web sau orientate spre fraudare.
Nu sunt acceptate site-uri/mesaje de tip spam. Acestea vor fi eliminate din start.
Nu sunt acceptate site-uri ce propun spre vanzare produse ilegale, arme, droguri sau care pot pune in pericol sanatatea si integritatea oamenilor.
Nu vor fi acceptate site-uri cu acelasi continut dar URL-uri diferite.
Nu vor fi acceptate site-uri in constructie, asigurati-va inainte de a inscrie un site ca acesta contine un minim de informatie care ar putea fi relevanta intr-un fel sau altul pentru vizitatori.
Nu sunt acceptate site-uri care redirecteaza automat vizitatorii catre alte site-uri.