Logare  |  Inregistrare

Ultimele linkuri adaugate

Textileinstruments - TESTEX Testing Equipment Systems Ltd

Jun 21, 2017 |
TESTEX is a professional developer and manufacturer of textile testing equipment since 2008 in Guangdong province of China.TESTEX set its factory in Guangdong province of China and set its office in ... Read more

Reumplere Cartuse Imprimanta Brasov

Jun 16, 2017 |
Firma specializata in reumplere cartuse, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, va ofera reumpleri cartuse de imprimante, multifunctionale, copiatoare, faxuri etc. Euro-Tel SRL Str. Republicii nr. ... Read more

Dobrea cristian din Galati

May 1, 2017 |
Avem peste 5 ani de experienta in certificate energetice pentru apartamente si cladiri in Galati si Braila cu preturi minime, de la 129 lei . Apelati acuma la un inginer pentru un certificat energetic ... Read more

Saltele24.online

Mar 16, 2017 |
Saltele24.online - magazin online de saltele, perne, somiere, paturi, saltele de protecție, lenjerie de pat, saltele pentru copii, dulapuri, seturi de dormitore și multe altele. ... Read more
Bani pe Net

Va recomandam sa inserati in site-ul dvs. ( pe prima pagina ) codul de mai josBannerul tau aici pentru 4 € pe luna


reclama

Flag Counter
Bloguri, Bloggeri si Cititori

Termeni si conditii

Termeni Generali
Inscrierea si publicarea site-urilor in pro-trafic.ro este GRATUITA.
Pro-trafic.ro este un serviciu de inscriere a site-urilor web dedicat webmasterilor, posesorilor de site-uri si agentii de publicitate in vederea promovarii si a Optimizarii pentru Motoarele de Cautare (eng. Search Engine Optimization – SEO).
Pro-trafic.ro isi rezerva dreptul de a modifica politica de publicare fara notificare prealabila sau ulterioara a utilizatorilor.
Pro-trafic.ro isi rezerva dreptul de a aproba sau nu publicarea site-urilor inscrise in vederea promovarii/publicarii.
Orice site va fi eliminat din pro-trafic.ro daca sunt incalcate conditiile de mai jos fara notificare prealabila.
Un site poate fi inscris doar o singura data, solicitarile ulterioare de inscriere a unui site de mai multe ori va fi ignorata si poate duce la stergerea definitiva a lui din baza noastra de date.
Noi facem eforturi constante de a filtra continutul publicat insa pro-trafic nu va fi facut raspunzator pentru continutul site-urilor inscrise si eventualele pagube de orice natura.
Site-urile inscrise vor fi verificate aleatoriu dupa publicare pentru a se constata daca sunt respectate Termenii de inscriere, o incalcare de orice natura poate atrage eliminarea site-ului din lista noastra fara notificare prealabila.
E-mail-urile folosite de utilizatori pentru inscriere nu vor fi distribuite sau facute publice. Ele sunt folosite doar in scopul comunicarii dintre pro-trafic.ro si posesorii de site.
Validarea unui site si publicarea lui va avea loc in cel 24 de ore de la inscriere.
Modificare informatiilor despre un site deja inscris se poate face deocamdata contactandu-ne direct via contact@pro-trafic.ro utilizand e-mail-ul folosit la inscrierea lui. Informatiile pot fi modificate oricand doriti, dar numai dupa ce validam noi inscrierea, adica la cel mult 24 de ore de la data inscrierii.
 
Conditii de Inscriere Site Web
Nu sunt acceptate site-uri cu continut pornografic, ce promoveaza violenta sau aduc atingere bunului simt.
Nu sunt acceptate site-uri suspectate de a pacali utilizatorii web sau orientate spre fraudare.
Nu sunt acceptate site-uri/mesaje de tip spam. Acestea vor fi eliminate din start.
Nu sunt acceptate site-uri ce propun spre vanzare produse ilegale, arme, droguri sau care pot pune in pericol sanatatea si integritatea oamenilor.
Nu vor fi acceptate site-uri cu acelasi continut dar URL-uri diferite.
Nu vor fi acceptate site-uri in constructie, asigurati-va inainte de a inscrie un site ca acesta contine un minim de informatie care ar putea fi relevanta intr-un fel sau altul pentru vizitatori.
Nu sunt acceptate site-uri care redirecteaza automat vizitatorii catre alte site-uri.