Logare  |  Inregistrare

Ultimele linkuri adaugate

Dobrea cristian din Galati

May 1, 2017 |
Avem peste 5 ani de experienta in certificate energetice pentru apartamente si cladiri in Galati si Braila cu preturi minime, de la 129 lei . Apelati acuma la un inginer pentru un certificat energetic ... Read more

Saltele24.online

Mar 16, 2017 |
Saltele24.online - magazin online de saltele, perne, somiere, paturi, saltele de protecție, lenjerie de pat, saltele pentru copii, dulapuri, seturi de dormitore și multe altele. ... Read more

Oferte Munca la domiciliu

Feb 19, 2017 |
Oferte serioase din domeniul munca la domiciliu in diverse domenii cum ar fi: IT /P rogramatori, Call center / Operatori vanzari prin telefon / Agent serviciu clienti, Redactori articole in limba ... Read more

Clinica stomatologica sector 1

Feb 9, 2017 |
Clinica Stomatologica Velvet Dental vrea sa se mentina in topul celor mai performante clinici stomatologice la nivel european, prin calitatea actului medical. Vrea sa ramana in continuare cel mai mare ... Read more
Bani pe Net

Va recomandam sa inserati in site-ul dvs. ( pe prima pagina ) codul de mai josBannerul tau aici pentru 4 € pe luna


reclama

Flag Counter
Bloguri, Bloggeri si Cititori

PromovareWeb

10 moduri in care poti sa te promovezi pe web
In ziua de azi, avand in vedere cat de mare este concurenta pe piata si cat de multi sunt cei care ofera aceleasi servicii sau produse ca si tine, nu este suficient doar sa ai un site pe Internet. De ce? Un site pe Internet nu-ti garanteaza ca oamenii vor ajunge pe site-ul tau si ca-ti vor deveni clienti. Asadar, este nevoie sa te promovezi pe web – altfel se considera ca nici macar nu existi. Nu te speria daca inca nu ai facut nimic in privinta promovarii pe internet, deoarece vei afla imediat, nici mai mult nici mai putin, de 10 feluri in care poti sa te promovezi pe web. Sa incepem!

1. Schimbul de link
Una dintre metodele cele mai des folosite pentru promovare online este ceea ce numim schimbul de link sau link exchange. Schimbul de link este procesul prin care doua site-uri isi pun pe home page sau pagina de parteneri, link-ul celuilalt site. In general, pentru a te bucura de efectele pozitive ale schimbului de link, propune un link exchange cu un site de profilul site-ului tau, cu page rank bun si care este foarte cunoscut. Poate costa niste bani, dar merita!

2. Reclama platita
Google AdWords este o alta metoda simpla si la indemana, pentru a te promova online, in acontul unei sume prestabilite. Partea cea mai tare la Google AdWords este ca poti seta publicul tinta, caruia sa-i apara reclama ta, inainte de a incepe campania de promovare.

3.Promovare prin facebook. Pagina de Facebook
O pagina pe Facebook este absolut obligatorie daca vrei sa te promovezi pe web! O pagina de Facebook iti permite foarte multe metode de promovare, printre care organizare de concursuri pe Facebook, dar si reclama platita pentru un public tinta.

4. Optimizare pentru motoarele de cautare
Cel mai important lucru de facut pentru promovarea unui site pe web, este optimizarea acestuia pentru motoarele de cautare precum Google. Apelati la un specialist SEO si el se va ocupa de acest aspect.

5. Continut de foarte buna calitate
Bineinteles, pentru a putea ajunge cunoscut, trebuie sa aveti un continut de calitate care sa stranga oameni pe site si totodata continutul trebuie sa fie mereu actualizat.

6. Abonare Newsletter
Dupa cum scriam intr-un articol precedent, o buna metoda de a face bani online si de a te promova, este posibilitatea de abonare la newsletter. Astfel, vizitatorii vor intra pe site ori de cate ori apare ceva nou, iar daca este si destul de interesant vor distribui!

7. Forumuri si Bloguri
Adaugare de comentarii pe forumuri de discutii si bloguri este o metoda de link building foarte eficace. Incercati sa nu faceti spam, ci chiar sa oferiti solutii la probleme, altfel riscati sa nu fie aprobat comentariul dumneavoastra.

8. Retele de socializare
In ceea ce priveste promovarea pe web, nu e suficient sa ai pagina de Facebook, asadar faceti-va si cont de Twitter, Google+, s.a. si fiti cat mai activ din punct de vedere social!

9. Oferiti ceva promotionalCadouri folosite pentru promovare
O buna metoda de a te promova pe web este sa oferi ceva gratuit la inceput. Faceti o reducere la un produs pe care il comercializati, care poate fi castigat in urma unui concurs, sau orice altceva prin care sa oferiti valoare potentialilor clienti.

10. Inscriere in directoare web
O alta metoda de link building este inscrierea site-ului in directoare web. Desi suna complicat, este destul de simplu de facut, insa ia foarte mult timp… Daca ati ajuns la concluzia ca nu este pentru dumneavoastra, platiti un specialist.

Iata deci, aveti in fata dumneavoastra, o lista de 10 feluri prin care te poti promova pe web! Puneti in practica aceste sfaturi si veti vedea rezultate garantate!